Pronašli su je svezanu na ulici, bespomoćno je ležala u potrganim kolicima

Screenshot: YouTube

IAKO se trudimo donositi vam pozitivne, lijepe i smiješne priče, ne možemo izostaviti one manje lijepe jer smo svjesni da je to stvarna slika svijeta i ljudi. U našoj okolini postoje brojne udruge, ali i pojedinci koji se trude ispraviti takvu sliku svijeta. Oni svoje slobodno vrijeme, novac i energiju ulažu u spašavanja životinja koje su odbačene na najgore načine.

Jedna od njih je i Lunita, nepokretna kujica iz naše priče. Nju su pronašli svezanu na ulici u Argentini, bila je u neispravnim kolicima i s pelenama na sebi. Netko ju je ostavio bez grižnje savjesti i bez razmišljanja. Nakon što je cijeli svijet čuo za njezinu priču jedna ju je obitelj odlučila udomiti.

No oni se, nažalost, nisu znali brinuti za psića s posebnim potrebama. Njoj je trebala posebna njega, a oni to jednostavno nisu znali pa se Lunita razboljela. Imala je tešku urinarnu infekciju i bolove zbog kojih je često zavijala. Ubrzo je dobila novu obitelj koja se o njoj brinula savršeno. S njima je proživjela brojne lijepe trenutke, bila je ispunjena, vesela i voljena.

No, nažalost, zbog bolesti i starosti, Lunita je uginula. Sjećanje na nju nikada neće izblijedjeti. Ova priča nije dobila lijep kraj, no sigurni smo da je Lunita sa svojom posljednjom obitelji bila doista sretna. Oni su joj pružili sve potrebno za dobar život te su se pobrinuli da na drugi svijet ode na najljepši i najmirniji mogući način. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više