Pronašli su lutalicu s ogromnom glavom i malenim nogama te pokušali pogoditi koje pasmine su njegovi roditelji

Foto: Facebook

ČETIRI malena psića dovezena su u Humane Society Silicon Valley prihvatilište za životinje. Tri su psića izgledala potpuno normalno, no četvrti je začudio sve.

Njegova je glava bila ogromna, a noge potpuno sićušne. Svi su se počeli pitati koje su se pasmine pomiješale kada je on nastajao. Nitko nije uspio pogoditi, a rezultati su začudili sve.

Lauren Gallagher, žena koja radi na odjelu za financije ovog prihvatilišta, uzela je štence kako bi se o njima brinula iz svoga doma, a posebno joj se svidio štenić velike glave kojeg su nazvali Bighead. Nije prvi put da je Lauren učinila ovako nešto.

Kroz njezin je dom prošlo stotine i stotine štenaca, no ovaj se put dogodilo nešto što nikada nije. Odlučila je ostaviti Bigheada i tako je on postao punopravni član njezine obitelji.

Doma već ima dva psa, a oni su odlično prihvatili novog člana obitelji i obojica ga obožavaju. No, cijelo je osoblje i dalje bilo znatiželjno i svi su što prije htjeli saznati tko su Bigheadovi roditelji.

Rezultati DNK testa pokazili su da je Bighead 25% Shar-pei, 25% boxer, 12,5% američki stafordski terijer, 12,5% škotski ovčar, 12,5 Lhasa Apso, a ostatak je mješavina raznih pasmina. 

Radnici prihvatilišta kažu kako je Bighead imao sreće što je završio kod Lauren jer ona svoje pse tretira kao prave kraljeve. Nadamo se da će i ostatak ekipice uskoro pronaći stalni dom i vlasnike koji će ih obožavati kao Lauren Bigheada.

Pročitajte više