PSEĆI HEROJ Labrador Paddy starca spasio od smrzavanja!

 Ilustracija: 123rf.com

KADA je tog hladnog jutra krenula u šetnju sa psom Heather McElro iz Kirkcudbrighta nije slutila kako će ljubimac njezinog sina, labrador Paddy spasiti nečiji život.

Kako piše dailyrecord.co.uk Paddy je tijekom šetnje, prošlog četvrtka oko 5 sati i 40 minuta primijetio starca, kako bez svijesti leži na ulici. Vratio se do svoje ljudske prijateljice i lajanjem je upozorio na svoj pronalazak, otrčavši natrag prema starcu!

Budući da je vani još uvijek bio mrak, Heather se u prvi trenutak bojala slijediti ga! Srećom, nešto joj je govorilo da to mora učiniti, a uskoro se pokazalo da nije pogriješila jer je vrlo brzo otkrila razlog Paddyjevog lajanja.

Pokušala ga je ugrijati trljanjem ruku i leđa, nakon čega je otrčala u lokalnu bolnicu u kojoj inače radi odakle je nazvala hitnu pomoć, ali i uzela tople deke kojima je do dolaska liječnika omotala unesrećenog.

Da ga pas nije pronašao, budući da je vani je bilo jako hladno, čovjek bi vjerojatno umro od smrzavanja. Za to što je učinio Paddy je nagrađen novom igračkom i hrpom psećih poslastica!

Pročitajte više