Reakcija usnulog psa kojeg je iz sna probudio nosorog nasmijala internet

Screenshot: Youtube

UVIJEK je stresno kada nas iz sna trgne glasan zvuk, nagli pokret ili neočekivani dodir, a zamislite kako je to otvoriti oči i iznad sebe ugledati divlju životinju koja teži jednu tonu.

Video nosoroga koji nježno gura usnulog psa na rubu ceste objavio je na Twitteru Susanta Nanda. Nosorog je hodajući cestom naišao na psa i odlučio ga ponjuškati, a kada je pas osjetio gurkanje, u panici je skočio na noge, zalajao i pobjegao na sigurno.

 "U slučaju da želite bilo kakav dokaz da su nosorozi stvarno nježni", napisao je u opisu videa Nanda, koji je zaposlen kao šumarski radnik u Indiji. Video je na Twitteru u dva dana pogledalo skoro 90 tisuća ljudi.

"Nosorozi mogu biti opasni kada ih se isprovocira, kao i druge životinje. U ovom videu, nosorog je samo pokušavao dokučiti je li prepreka ispred opasna ili jestiva", napisao je jedan tviteraš u komentaru. 

"Taj pas mora da je dobio blagi srčani kad je iznenada ugledao ovog diva iznad sebe", "Teško se pomiriti s tim da ujutro čim se probudite vidite nosoroga kako bulji u vas s udaljenosti od 15 centimetara!" pišu Nandovi pratitelji u komentarima.

Izgleda da se divlje životinje posebno vole prišuljati usnulim psima - nedavno se Twitterom širio video leoparda koji je iznenadio psa dok je bezbrižno odmarao na cesti.

Pročitajte više