Reed traži vlasnika koji će ga maziti i paziti. Zna plesati, čitaj žicati poslasticu

Foto: Facebook

PRESLATKI Reed živio je neko vrijeme u stanu, ali to mu nije baš najbolje odgovaralo. Sada je u skloništu Noine arke i čeka svoj novi dom. 

IME MI JE REED I ČEKAM NOVI DOM🏡🐾 Bok ljudi, ja sam Reed i čekam novi dom. Probao sam život u stanu i to mi baš nije...

Objavljuje Noina ArkaPonedjeljak, 22. travnja 2024.

"Bok ljudi, ja sam Reed i čekam novi dom. Probao sam život u stanu i to baš nije odgovaralo i zbog toga sada tražim ljude koji imaju kuću i dvorište po kojem bi mogao trčkarati, skakutati i plesati. Da, dobro ste pročitali - plesati jer ja i to znam, to se zove ples "nažicaj poslasticu". Znate već i da sam jako veseo i radoznao. Nekad malo u toj veselosti i pretjeram pa mi zbog toga trebam prostora da se dobro ispucam", piše u Facebook objavi Noine arke. 

Reed ima pet godina i čeka nove vlasnike

"Da ne bi mislili da me možete u dvorište staviti za ukras kao vrtnog patuljka morate znati da ja jako volim društvo ljudi, šetnje, maženje, pažnju. Hej, pa tko to ne voli??? Morao bi imati i lijepu kućicu, a i pristup u kuću ne bih odbio. Da skratim, ako si želite petogodišnjeg, jako zgodnog, velikog, čupavog pesonju - mazonju, ja mislim da bih baš bio super za vas. I samo da znate da sam sve riješio... Cijepljenje, čišćenje od parazita, kastraciju. K vama dolazim spreman za uživanciju do kraja mog života", zaključili su. 

Pročitajte više