FOTO Siromašni dječak koji živi na ulici svojom gestom dirnuo svijet

 Foto: Facebook/Mohammad Belaal Imran

FOTOGRAFIJA snimljena na ulicama pakistanskog grada Karachija na prvi pogled ne prikazuje ništa što se ne viđa svaki dan, nasmiješenog dječaka kako pozira uz psa odjevenog u majicu!

No, priča oko njezinog nastanka dirnula je mnoge koji su je pročitali. Fotografirao ju je pakistanski fotograf Mohammad Belaal Imran koji na svom Facebook profilu objašnjava kako je prvo ugledao psa lutalicu odjevenog u majicu, što mu se učinilo simpatičnim za fotkanje.

I saw this dog last night at Bahadurabaad wearing a full sleeves shirt and while i was trying to capture him this boy...

Posted by Mohammad Belaal Imran on 18. prosinca 2016

Dok ga je on pokušavao fotografirati u međuvremenu se pojavio dječak, što je kod psa izazvalo oduševljenje.

Kako i ne bi kad mu je siromašni dječak koji i sam živi na ulici, koji nema novaca da bi si kupio cipele poklonio majicu. Da psu kojeg je nazvao Jaggu ne bude hladno!

Njegova priča dirnula je ljude širom svijeta  koji su se pridružili akciji prikupljanja donacija koja za cilj ima prikupiti dovoljno novca kako bi se dječaku i njegovom prijatelju pronašao "krov nad glavom" te kupila hrana, odjeća, podmirili troškovi veterinara...

Pročitajte više