Retriverica se pravila mrtva usred šetnje pa postala viralni hit

Screenshot: TikTok

UPORNOST i tvrdoglavost osobine su koje krase mnoge pse. Nekada te osobine nazivamo vrlinama i divno je gledati pse kako ih koriste. Ne postoji pas koji nije sladak kada pokušava progurati ogroman krevet kroz uski prolaz ili kada pokušava pronaći način da istjera svog vlasnika iz kreveta. No nekada tvrdoglavost i nije toliko slatka i poželjna ako ste u ulozi vlasnika. Ako ste obični promatrač sa strane, ona bi vas mogla dobro nasmijati.

Upravo to se dogodilo u Australiji, kada su Mike Cook i njegova zlatna retriverica Elsie otišli u poslijepodnevnu šetnju. Kayla Evans gledala ih je s druge strane ulice i nije imala pojma koliko će ju to nasmijati. Elsie se u jednom trenutku ispružila na stazu i pravila se mrtva, a Kayla je sve to snimila te je na taj način proslavila lijenu kujicu kojoj je jednostavno bilo dosta hodanja.

Video su pogledali deseci milijuna ljudi, a Elsiein vlasnik Mike kaže kako se ona nije umorila od duge šetnje, već joj se jednostavno nije išlo doma. Probao ju je pokrenuti na sve moguće načine, no nije mu baš išlo. U nastavku pogledajte viralni video koji je nasmijao milijune. Sigurni smo da će i vama uljepšati dan. 

@fovity_id

what would you do if this was your dog? 😂🤣 ##petlife ##dog ##foryou ##foryoupage ##learningtodog

♬ Surrender - Natalie Taylor

Pročitajte više