Riskirao život kako bi spasio mačku koja je odšetala na susjedni balkon

Foto: Instagram

MNOGI od naših čitatelja izjavili su kako bi zbog svog ljubimca otišli i u goruću kuću da bi mu spasili život. Nesumnjivo je da bi naši ljubimci riskirali svoje živote za nas. Jeff Powell snimio je iz svog stana scenu koja oduzima dah. Na suprotnoj strani dva su muškarca stajala na balkonu. Jedan je odlučio prijeći ogradu i po tankoj gredi hodati do susjednog balkona na kojem je bila njihova mačka.

Muškarci žive na dvanaestom katu i za ovako nešto treba puno hrabrosti. Samo gledanje ove scene ledi krv u žilama. Bilo je napeto do samog kraja. Ova maca može biti  ponosna na svog vlasnika jer je on ovim činom pokazao da je jako voli. Nakon što je njihov susjed ovu snimku objavio na Instagramu, uslijedili su komentari.

Neki su ljudi rekli da nije normalan, neki su ga hvalili, a nekima nije bilo jasno zašto jednostavno nije pokucao na vrata susjedu te ga pitao da ga pusti na balkon. Nažalost, na ovo pitanje nisu dobili odgovor. No jedno je sigurno - vlasnik ove mačke jako je hrabar i voli svoju ljubimicu najviše na svijetu. 

Pročitajte više