Rodio se bez uha, bio je odbačen jer je najmanji u leglu. Pogledajte ga sad.

Screenshot: YouTube

KADA je Van Gogh došao na svijet, šanse su mu bile vrlo male. Bio je najmanji u leglu, rodio se bez jednog uha i bio je jednostavno drugačiji od drugih štenaca. Zbog svega toga, bio je odbačen i njegova njegovateljica morala se sama brinuti o njemu. Hranila ga je na bočicu svakih nekoliko sati, a kada bi ga noću ostavila da spava, u prostoriju se vraćala u suzama jer je znala da su velike šanse da nije preživio noć.

No maleni Van Gogh je pokazao da želi živjeti. Borio se i iako mu je u nekim trenucima bilo užasno teško, uspio je. Osim jednog uha i sitne građe, imao je i nerazvijene noge pa se nije mogao kretati. Kada je nakon dva i pol tjedna ojačao, koristio je samo prednje noge te je hodao unatraške.

No sve je to prošlo i Van Gogh je pokazao da se u tom sićušnom tijelu nalazi velika snaga. Njegova privremena vlasnica odlučila je promijeniti tu titulu te ga je udomila i pružila mu zauvijek dom. Upoznala ga je sa svojim psima, koji ga obožavaju, i odlučila mu je pružiti najljepši mogući život. Njegov predivni i čudesni napredak možete pogledati u videu koji slijedi. 

Pročitajte više