Udomi uz Index, Podržat će te Pet centar

Sa svega dva mjeseca bacili su je u žbunje na Jarunu. Pomozimo joj pronaći dom

Helping Animals

MALA Brina krenula je u život s velikim strahom i tugom. Samo dva mjeseca nakon što je došla na svijet, neki monstrum bacio ju je u žbunje na zagrebačkom Jarunu. Dobra žena čula je njen plač i brzo je krenula u potragu. Brina je silno plakala i bila je uplašena.

Sama, bez mame, bez hrane, kao Pale sam na svijetu. Na sreću, pod skrb ju je primila Udruga S-pas by Gloria Malin koja ju je odmah odvela veterinaru te na sigurno i toplo.

Čim je shvatila da je u sigurnim rukama, opustila se i postala vesela. Dobro se slaže sa psima i macama, a ljude obožava. Veterinari su je pregledali, dali joj potrebne lijekove te zaključili kako će Brina biti pas srednjeg rasta.

Kada smo čuli za priču male Brine, odlučili smo je uključiti u našu akciju Udomi uz Index putem koje udomljavamo napuštene i odbačene ljubimce. U suradnji s Pet centrom potrudit ćemo se da Brina dobije najbolju obitelj te da u novi dom dođe potpuno opremljena.

Vjerujemo da ćete se odmah zaljubiti u ovu slatku njušku te da njezin telefon neće prestati zvoniti. Brina se javlja na kontakt broj 091 318 5690. Ako misliš da joj možeš pružiti savršen dom, slobodno je nazovi i ne zaboravi da će će vam Pet centar bogatim poklon paketom olakšati i uljepšati prve dane vašeg prijateljstva.

Pročitajte više