Sjećate se psa koji je maci spasio život? Oni sada trebaju vašu pomoć!

Foto: Martina SZ

U PETAK smo vam pokazali da čuda doista postoje. Pokazali smo vam da životinje imaju prekrasnu energiju kojom mogu pokrenuti druge. Dokazali smo da su psi doista najodaniji prijatelji, bića koja nikada ne odustaju i koja će sve napraviti za one koje vole. U ovoj priči glavni su akteri nerazdvojni prijatelji koje često pokazuju kao protivnike.

Pas Tom i mačak Jerry svojom su pričom osvojili cijelu regiju. Pas Tom uspio je svojom ljubavlju, brigom i nadom spasiti život svog prijatelja Jerryja. No ljudi kao ljudi, vrlo su brzo odustali od njihove priče. Njima sada treba dom. Treba im zajednički dom jer ih volonteri iz Bosanskog Broda ne žele razdvajati. Dobili su sva potrebna cjepiva, a nakon tri tjedna moći će prijeći u Hrvatsku.

Ponude za dom do sada je dobio samo pas Tom. Ponudili su mu smještaj u dvorištu, no volonteri ni to ne žele. Ova dva anđela doista zaslužuju topao zajednički dom i ljubav cijelog svijeta. Pomozimo im da takav dom i nađu. Kako možeš pomoći? Podijeli ovaj članak sa svojim prijateljima, možda baš netko od njih poželi otvoriti vrata svog dom ovim nerazdvojnim prijateljima. 
 

Pročitajte više