Slatka divlja majmunica potpuno je opsjednuta mačkom

Screenshot

AVNI je mlada majmunica koja je ostala bez svoje obitelj. Naime, njena obitelj ju je napustila jer ih nije mogla pratiti nakon što se ozlijedila pa su je samo ostavili. Dobri ljudi su je uočili i kontaktirali centar za spašavanje divljih životinja koji je odmah krenuo spasiti malenu Avni.

Divlje životinje ne podnose kavez stoga je za Avni trebala posebna briga i strpljenje. Avni je bila silno uplašena i djelatnici centra nisu znali hoće li se oporaviti, a onda je njihova mačka Billo odjednom samo dotrčala u njen kavez i njih dvije su se odmah povezale.

Avni se stisnula uz mačku, a ona ju je odmah prihvatila kao da je njeno mlado u pitanju. Avni je i dalje bila uplašena, no pokrenula se zbog Billo. Kada bi mačka krenula u šetnju, malena Avni bi joj stavila ruku na leđa i hodala za njom.

Pratila ju je u stopu i postale su nerazdvojne prijateljice. Kada se malena oporavila, bilo je vrijeme da se vrati u svoj dom, u divljinu. Znali su da je ne smiju naglo pustiti u divljinu jer ne bi opstala pa su krenuli polagano.

Pustili su je da bude slobodna, a ona bi se vraćala samo po hranu, no to je kratko trajalo. Avni se počela vraćati sve češće kako bi bila sa svojom prijateljicom Billo.

Slatka majmunica se super oporavila i opustila te je našla puno novih prijatelja, no prijateljstvo između nje i mačke Billo je nerazdvojno i neprocjenjivo. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više