SLAVONSKI BROD Pas Gogo se izborio za pravdu!

Screenshot: YouTube

GOGO je pas kojega je vlasnik zanemarivao, no na sreću su ga spasili volonteri Udruge za zaštitu životinja Veselo Dvorište iz Slavonskog Broda.

Gogo je preuzet u užasno lošem stanu, pothranjen, bez dlake, prepun unutarnjih i vanjskih parazita. Tada je imao svega 14 kilograma i volonteri su bili zabrinuti za njega. No Gogo je pokazao da želi živjeti i super se oporavio.

Sada ima oko 20 kilograma i transformirao se u pravog ljepotana. Udruga Veselo Dvorište u suradnji s Udrugom za pravnu zaštitu životinja Animalex su podigli tužbu protiv vlasnika i prijavili cijeli slučaj veterinarskoj inspekciji.

Gogo je prvi pas u Slavonskom Bordu koji je pobijedio na sudu, a njegov nemaran vlasnik je kažnjen s 11.000 kn zbog zanemarivanja psa.

Zahvaljujući ovim divnim ljudima, nemarna i neodgovorna osoba konačno je kažnjena, a pas Gogo je spašen i ima priliku za nov i sretan život.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više