Slaže se sa psima i voli se igrati: Malena Ani čeka da joj netko konačno da priliku

Foto: Facebook

PREDIVNA Ani traži dom, trenutno se nalazi na skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Najbolji prijatelj, gdje čeka svoje zauvijek ljude. U objavi na Facebook stranici udruge napisali su samo riječi hvale za slatku dvogodišnju ženku. 

"Mala Ani traži dom ili smještaj gdje će joj se osoba moći više posvetiti. Ani je curka koja je stigla u sklonište Utinja sa samo dva mjeseca. Nakon više od godinu dana u skloništu, volonterka je otišla po nju u nadi da će tako lakše naći dom. Ani je plahije naravi, a ispod toga, silno željna ljudi, doma i pažnje. 

Kod volonterke je u čoporu od devet pasa i, iako se s psima super slaže, fali joj njezin čovjek, dom u kojem će ona biti ravnopravan član. Kod nje ne dolazi do nikakvog napretka ni izražaja od svih seniora i potrebitih, a ona je mladi pas željan veselja i igre. "Većina pasa na smještaju gdje je Ani su iznad 10 godina", dio je opisa u objavi.

Dodali su da Ani ima nepune dvije godine i 12 kilograma te je cijepljena i sterilizirana. Smatraju da je miks korgija i trenutno se nalazi u Samoboru. Sve zainteresirani za udomljenje mogu se javiti udruzi Najbolji prijatelj. 

Mala Ani trazi dom ili smjestaj gdje ce joj se osoba moci vise posvetiti.. ❤️ Ani je curka 🎀 koja je stigla u skloniste...

Objavljuje Udruga za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj"Nedjelja, 4. veljače 2024.

Pročitajte više