Smiješne fotke ljubimaca prikazuju što oni rade kada vlasnika nema doma

Foto: Imgur/Reddit/Instagram

AKO imate ljubimca, sigurno ste se bar jednom pitali što radi kada vas nema doma. Neki vlasnici doma postavljaju čak i skrivene kamere ne bi li dobili odgovor na to pitanje. Rijetki se iznenade prizorom ljubimca koji leži na jednom mjestu i strpljivo čeka svoje najdraže ljude, a većina ih ni ne treba kamere jer njihovi čupavci uvijek ostave dokaze o ludom provodu koji je trajao dok su bili sami.

Nekada su to izgrižene papuče, nekada potrgani jastuci i kauči, a nekada izmet i smeće iz kante na mjestima gdje ne bi trebali biti. Neki se vlasnici jako naljute na takve prizore, no ta ih ljutnja ne može držati dugo. Jedan je pogled dovoljan da im ljubimac vrati osmijeh na lice.

Nekim vlasnicima cijela ta predstava bude užasno smiješna pa je odluče ovjekovječiti. Donosimo vam galeriju fotografija ovih posljednjih i obećavamo vam da ćete se nasmijati. Ovi su ljubimci uhvaćeni u čudnim pozama i u zabranjenim radnjama. Jedan od njih se uspio uvući u rukav džempera. Pogledajte fotke koje slijede i uljepšajte si dan. 

 

Pročitajte više