Snimio je psa koji vozi vlasnike na motoru i nije se mogao prestati smijati

Screenshot: YouTube

KADA udomite ljubimca, vrlo brzo shvatite da je s njim jednostavno sve ljepše. Ljepše je gledati film s toplim i mekanim ljubimcem koji se ugnijezdio u vašem naručju. Ljepše je dijeliti krevet s bićem koje ti je zahvalno na svakom obroku, svakom poljupcu, svakom maženju i na tome što ima topao i ugodan dom. Dani su vedriji, više je stvari i događaja koji ti na lice izvlače osmijeh, više je nježnosti i ljubavi.

Ako se na nekoliko dana odvojite od svog ljubimca, počnete uviđati koliko vam on zapravo znači. Jedva čekate doći kući s posla jer vam se ondje netko baš uvijek veseli. Zbog svega toga, nije ni čudo što ljudi svoje ljubimce vole uključiti u sve što čine. No neki prizori su ipak malo čudniji od drugih, a ovo je zasigurno jedan takav.

Vozač nije mogao vjerovati što vidi i morao je snimiti taj prizor zato što mu inače nitko ne bi povjerovao. Ugledao je psa na motoru, a iza njega sjedila su dva čovjeka. Video traje samo dvadeset sekundi, no sigurni smo da će vas dobro nasmijati. Ovi vlasnici svog psa zasigurno uključuju u sve aktivnosti, a vožnja motora nije iznimka. 

Pročitajte više