Spašena maca prvi je put posjetila plažu i otkrila da joj je nova najdraža aktivnost plivanje

Foto: Instagram

NATHAN je pronađena pokraj vrlo prometne ceste u kutiji sa svojom majkom i dvojicom braće. Cijela obitelj je spašena i privremeno smještena u azil, a vrlo brzo su svima pronađeni stalni domovi.

Nathan je završila kod mladog bračnog para koji je obožava. Obožavanje je obostrano i Nathan je vrlo brzo pokazala zanimanje za svoje nove roditelje.

Od prvoga ih je dana pratila u stopu i upravo zbog toga je nisu ostavili doma ni kada su se išli odmoriti na plažu. Isprva, Nathan je zbog nepoznatog mjesta bila malo nervozna, ali svojim roditeljima vjeruje bezuvjetno i vrlo se brzo prestala bojati.

Malo po malo, Nathan je otkrila koliko plaža može biti zabavna. Nije joj potreban ni povodac jer svoje vlasnike prati u stopu, uživajući u suncu i vodi.

Kada je njezin vlasnik prvi put ušao u vodu, ona ga je pratila bez obzira na dubinu. Nathan obožava plivati i preskakati valove, a najviše voli plivati oko svojih vlasnika te skakati na njihova leđa.

Malena obitelj posjećuje plažu nekoliko puta tjedno, kada god imaju slobodnog vremena, a njihova maca ruši sve predrasude o mačkama i vodi. 

Pročitajte više