Što se krije iza tužnog pogleda ovog psa?

Foto: ABC News screenshot

PAS tužnog pogleda više nije s nama! Ispod duge otišao je prije dvije godine, ali njegov vlasnik Chris Sontag-Ratti iz Kalifornije u znak sjećanja na svog ljubimca pobrinuo se da se priča o njegovom psu nikad ne zaboravi.


Na obljetnicu njegove smrti (23.siječnja) putem svog Instagrama pozvao je vlasnike pasa da mu se jave kako bi im poslao tenisku lopticu jer svaka loptica koju pošalje za njega predstavlja sjećanje na najboljeg prijatelja.Dodao je kako se nada da će svatko tko je dobije lopticu iskoristiti da kvalitetno provede vrijeme sa svojim psom.

U razgovoru za ABC News izjavio je kako je njegov plan bio otići na plažu na kojoj se najčešće igrao sa svojim ljubimcem i tamo podijeliti 100 loptica, ali mu je planove poremetilo loše vrijeme.


ABC Breaking News | Latest News Videos

U početku se bojao da neće moći podijeliti svih 100 loptica, ali budući da je njegova priča postala viralni hit iskrsnuo je novi problem - javilo mu se 8000 ljudi iz cijeloga svijeta.

Iako vodi skroman život kaže da će, ako treba na teniske loptice potrošiti i zadnji dolar. Sve kako bi zadržao uspomenu na svog psa.

Iskoristili bi ovu priču da vas pozovemo da se u komentarima prisjetite vaših ljubimaca koji su uginuli.

Pročitajte više