Tražila je susjedu da promijeni ime svog psa, a razlog će vas šokirati

Foto: Facebook

DOLAZAK djeteta u obitelj doista je posebna stvar. Sve se mijenja, sve dobiva neku posebnu notu. Isto vrijedi i za ime. Svaki roditelj želi svom djetetu dati ime koje će imati posebno značenje. Ne mora ono biti neobično ili rijetko, bitno je da ga povezuju uz nešto lijepo. Isto je željela i žena iz priče, no mnogi su je osudili zbog toga. Radi se o susjedi žene koja se nakon incidenta oglasila na društvenim mrežama. Jenny već nekoliko godina ima kujicu imena Tilly.

Iako nikad nisu bili u posebno dobrim odnosima, prije nekoliko dana dobila je poruku koja ju je začudila. Susjeda joj je u poruci otkrila da je trudna, a kada joj je Jenny čestitala i poželjela sve najljepše, nastao je problem. Susjeda je rekla kako svoju kći želi nazvati Tillie pa bi bilo lijepo kada bi Jenny promijenila ime svom psu. Jenny je to pristojno odbila te je rekla da neće biti nikakvih problema jer se svakako ne viđaju često, no onda je nastao kaos.

Uvrijeđena susjeda počela je vrijeđati Jenny rekavši kako nije ni svjesna što čini. Dodala je da nju i njezinu nerođenu kćer dovodi u užasnu poziciju samo zato što nema djece pa ne može shvatiti koliko je sve to bitno. Jenny joj je još jednom čestitala te ponovila kako neće mijenjati ime svoje kujice. Ljudi na društvenim mrežama nisu mogli vjerovati da joj se to dogodilo i prozvali su susjedu.

Mnogi od njih su se našalili i rekli kako joj je trebala reći da će promijeniti ime svoje kujice u puno ime nje ili njezine nerođene kćeri te potom napraviti Facebook profil na kojem će dodati cijelu njezinu rodbinu. Njezin je post bio prepun sličnih komentara, a svima je bilo zajedničko to što nitko ne shvaća ljutitu susjedu koja je imala obraza tražiti tako nešto. 

Pročitajte više