Trogodišnja Berta traži dom, iz udruge kažu da nije pas za početnike

BERTA je bordoška doga stara 3 godine, socijalizirana sa psima i jako voli ljude. Nije pas za početnike, kažu iz udruge S-PAS by Gloria Malin. 

"Potreban je rad oko šetnji te prilagodba na kućni red iako je već polovila da se vani sve obavlja. Boji se novih zatvorenih prostora pa je važno da udomitelji budu strpljivi i ne očekuju napredak preko noći", pojašnjavaju.

Idealan bi bio dom u kući s dvorištem (uz spavanje isključivo u kući), ali zbog njenih prednjih nogu koje su malo krive, puno stepenica, pločice i slično nisu opcija.

"Također, važno nam je da njeni budući udomitelji mogu financijski brinuti o njoj ukoliko bude potrebna veterinarska akcija te da nastavi s hranom koju sada jede (12 kilograma 450 kuna)", dodaju.

Uz to, važno je da bar malo proučite ovu pasminu (pogotovo o tome kako se ponašati po ljetnim vrućinama). Želja udruge je naći joj dom u Zagrebu ili bližoj okolici, no nije isključena opcija ni da je malo dalje, ako je dobar.

Berta s mačkama ne funkcionira. Sterilizirana je, cijepljena i čipirana. Više informacija možete dobiti putem Facebook stranice Udruga S-PAS by Gloria Malin, na broju 091 600 7208 ili e-mailom na spas.udruga@gmail.com.

 

Pročitajte više