Udomljavanje

U mjesecu udomljavanja pasa iz skloništa upoznajte Mašu

Azil Dumovec

MAŠA je jedna od puno pasa koji se nalaze u Zagrebačkom gradskom azilu Dumovec. Pronađena je u šumi, sama, uplašena i iscrpljena.

Bojala se ljudi i trebalo je dva tjedna da je volonteri konačno uhvate i smjeste na sigurno. Maša se brzo opustila, no ona je crne boje i polako postaje nevidljiva.

Koliko god to smiješno i glupo zvuči, crne životinje nažalost jako teško pronalaze dom. Točan razlog nitko ne zna. Postoje razne priče da crne životinje donose nesreću, no svi vlasnici crnih životinja tvrde da od njih ljepših i gracilnijih nema.

Ako priče nisu istinite, zašto je baš Maša zapela u azilu više od dva mjeseca dok neki njeni prijatelji druge boje brzo dođu i odu?

I ne samo što drugi odlaze, nitko za nju nikada čak nije niti pitao, a ona samo čeka da joj netko pruži priliku da svima pokaže koliko je divna i draga i koliko joj je potrebna obitelj.

Ova lijepa kujica ima dvije godine, vesela je i vedra i puna povjerenja. Njeni skrbnici bi za nju voljeli pronaći stabilnu obitelj koja će joj pružiti svu ljubav, igru i sreću koje zaslužuje. I samo da znate, Maša obožava djecu.

Sve informacije za crnu ljepoticu možete dobiti na kontakt broj 01 2008 354, na Facebook profilu Azil Dumovec ili na e-mail info@dumovec.hr. Mi vjerujemo da se Maši smiješi sreća i to vrlo brzo, pomozite nam i podijelite njenu priču. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više