Udomljeni mačak vrlo je brzo pokazao svoju čudnu naviku

Screenshot: YouTube

MAČAK Buoy pronađen je na ulici i nakon toga odvezen u veterinarsku stanicu. Iako je na sebi imao ogrlicu, nisu uspjeli pronaći njegove vlasnike. On je zasigurno pripadao nekome jer se nije ponašao kao mačak koji je živio na ulici.

U svoj novi dom došao je vrlo brzo. Žena koja ga je udomila sestra je dviju radnica iz veterinarske stanice u koju je dospio. Htjela je udomiti macu, a one su joj poslale fotografije svih mačaka koje su bile spremne za odlazak u stalni dom.

Buoy joj se svidio više od drugih i odlučila mu je otvoriti vrata svoga doma i brinuti o njemu. Vrlo je brzo primijetila da njezin novi sustanar ima jako čudnu naviku. Kada nešto želi, najprije pristojno zamoli za tu stvar.

Ta je scena nevjerojatno smiješna, a njegova vlasnica uvjerena je da je on svjestan što time postiže jer je nemoguće da uvijek moli kada želi nešto do čega sam ne može doći. Mi mislimo da je jako smiješan i simpatičan, a to možete vidjeti sami u videu koji slijedi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više