Uginula Cala, viralna raspjevana mačka

Screenshot: Instagram

Uginula je Cala, raspjevana mačka koja se proslavila na društvenim mrežama, objavila je njezina vlasnica Elizabeth Toth.

"Shrvana sam što moram podijeliti s vama da je Cala uginula. Udomila sam je misleći da je mlada i da je cijeli život pred njom. No Cala se razboljela i nije se oporavljala. Odvela sam je veterinaru, gdje su testovi otkrili da je mnogo starija nego što su veterinar i azil mislili. Premda smo bili optimistični i Cala se hrabro borila, stanje joj se nije poboljšavalo.

@elizabethtoth23 Cala will live on forever thanks to all of you 🧡🐱 #RIPCala #igomeow #catsoftiktok #cattok #orangecatbehavior ♬ Night Trouble - Petit Biscuit

Cala mi je na kraju uginula na rukama od starosti. Bila je okružena ljudima koji je vole. Hvala što ste je voljeli jednako kao i ja. Svi ste joj omogućili da živi zauvijek. Nećemo nikad zaboraviti kako je bila posebna", napisala je njezina vlasnica na društvenim mrežama.

Inače, Cala se proslavila nakon viralnog videa I Go Meow, koji je kasnije više puta obrađen. Najpoznatija obrada zasigurno je ona glazbenika Davida Scott, poznatijeg kao The Kiffness, koji je Calinoj izvedbi dodao vlastiti tekst i glazbenu pratnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.