Ulična kujica se okotila pa volontere odvela do svojih bebica kako bi ih spasili

Screenshot

SAMO pet dana prije nego što su ih pronašli, ova kujica okotila je prekrasne štence. Bila je bez stalnog doma i znala je da ona i njezine bebe trebaju pomoć pa je počela tražiti nekoga tko će ih spasiti i smjestiti na sigurno.

Zabrinutu mamu uočili su volonteri koji su je pratili sve do njezinog skrovišta u kojem su je njezini štenci čekali u kartonskoj kutiji. Kujica je vjerovala volonterima pa je njihovu pomoć rado prihvatila. Pažljivo su joj uzimali jedno po jedno štene te joj cijelo vrijeme pokazivali što rade kako se kujica ne bi zabrinula. Kada su sve njezine bebače smjestili u auto, pozvali su i nju te ih sve zajedno odvezli u sklonište.

Tamo su kujicu detaljno očistili i okupali, a njezine štence pregledali su veterinari koji su na sreću ustanovili da su bebe potpuno zdrave. Kada dovoljno odrastu, dobit će novi dom i nove vlasnike, baš kao i njihova mama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više