UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Kod Slavonskog Broda pronašli štence pune crvi

Volonteri

U UTORAK kasno navečer Sanja je prolazila cestom i naišla na užasan prizor. Pokraj ceste bila su dva štenca na rubu života. Nije ih mogla ostaviti niti je okrenula glavu. Pronašla je dečka i curu koji su bili prepuni crva i buha, izgladnjeli i žedni.

Povela ih je kući, a ujutro ih je odvezla veterinaru te se obratila za pomoć Udruzi Veselo dvorište kako bi troškovi liječenja bili niži te da bi im se pronašao najbolji mogući dom ako prežive.

Dečko je dobio ime Medo i on je u nešto malo boljem stanju od njegove seke Lune. Ona je bila pothlađena, crvi su je skroz prekrili, izlazili su iz očiju, usta, rodnice. Na vratu joj je tkivo počelo trunuti.

Upozorenje: Snimka i fotografije su uznemirujuće, gledajte ih na vlastitu odgovornost

Štenci su okupani, dobili su sredstvo protiv nametnika i potrebnu terapiju. Sanja se brine za njih, vozi ih svaki dan na terapije te im svaki dan kuha fine kvalitetne obroke od svježeg mesa kako bi ojačali i ozdravili.

Za malenu su strahovali da se neće izvući, no drugi dan je ipak počela dizati glavicu, ali je i dalje u lošem stanu. Malena plače na svaki dodir jer joj je tijelo puno bolnih gnojnih rana.

Nije nam jasno kakvo smeće od čovjeka moraš biti da bez srca i duše izbaciš ova mala stvorenja. Medu i Luni želimo svu sreći i brzi oporavak, a vas pozivamo da podijelite njihovu priči i pomognete Udruzi Veselo dvorište kako bi malenim mogli pružiti najbolju skrb.

Vjerujemo da će ove dvije njuške biti prekrasni psi i da će pronaći ljude koji će se dobro brinuti za njih i voljeti ih. Volonteri iz Udruge pretpostavljaju da će biti većeg rasta te ujedno mole i za smještaj do udomljenja jer kod Sanje mogu ostati još vrlo kratko.

Sve informacije za Medu i Lunu možete dobiti na Facebook stranici Udruge za zaštitu životinja Veselo Dvorište ili na e-mail: veselodvoriste@gmail.com

HR5823400091110883052
SWIFT: PBZGHR2X
PayPal: veselodvoristeppal@gmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više