VIDEO Da su psi zli kao ljudi, to bi izgledalo nekako ovako

Foto: Unsplash

IAKO se scenarij iz ovog filmića (naravno) nije uistinu dogodio, moramo priznati da nas je dobro nasmijao, ali i poručio nešto bitno. Svi dobro znamo da su mace te koje su lukave glumice, no u ovom videu pas ima tu ulogu.

Žena je vozila auto i pričala na telefon, a onda je ugledala psa ispred sebe. Iste je sekunde prestala pričati i istrčala je iz auta kako bi provjerila što se dogodilo sa psićem.

Pas je nepomično ležao na cesti, a vozačica je preplašena i tužna okrenula glavu od tog ružnog prizora. Nakon toga dogodilo se nešto što cijelu priču čini smiješnom. Iako simpatičan i smiješan, ovaj video nosi nekoliko bitnih poruka.

Nikada ne telefonirajte kada vozite. Budite prisutni i pazite na cestu i bića koja bi možda mogla iskočiti na put. Isto tako, ovaj nam video pokazuje što bi se dogodilo kada bi životinje bile zle i lukave kao što su često ljudi. Budite dobri poput svojih ljubimaca i pazite kako vozite!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više