VIDEO Dokaz da psima nedostajemo čak i kada ih ostavimo same na nekoliko minuta

Screenshot: Rumble

DOBRO znamo da naši psi pate kada ih ostavimo same. Nekada ta razdvojenost traje danima, nekada nekoliko sati, a nekada samo nekoliko trenutaka. No, njima je svejedno, njima ćemo nedostajati jednako jako i kada ih napustimo na kraći i na duži period. I vlasnicima je jednako teško razdvojiti se od ljubimaca.

Često obaveze i posao ne dozvoljavaju da naše ljubimce vodimo sa sobom. Nekada zbog poslovnog puta ili nekih drugih obaveza svoje ljubimce moramo ostaviti nekome na čuvanje i to zna biti bolno i za jednu i za drugu stranu. No, ljudi ipak teže shvaćaju ljutnju i tugu ljubimaca koji ostanu sami na samo nekoliko trenutaka.

Ovaj je pesonja pokazao da se njima ne sviđaju ni te kratke razdvojenosti. Njegov ga je vlasnik ostavio na samo nekoliko minuta u autu, a on je učinio nešto nevjerojatno. Počeo je lajati i trubiti kako bi ga njegov vlasnik čuo i kako bi se što prije vratio u auto. Cijeli taj trenutak snimio je drugi vozač koji jednostavno nije mogao vjerovati da psić dobro zna kako izmamiti vlasnika van. Nadamo se da malac nije dugo čekao te da će ga idući put vlasnik povesti sa sobom. 

Source: Impatient Dog Misses Her Owner; Beeps Car Horn by Storyful

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više