VIDEO Dom za stare i nemoćne pse postoji i prepun je ljubavi

Foto: 123rf.com

DOM za starije i nemoćne pse postoji i to što je ova žena napravila je plemenito i lijepo. Ona je osnovala dom i hospicij za sve one pse koji su napušteni i provode dane u raznim skloništima.

Ona zna koliko je teško pronaći obitelj i dom za starijeg psa, a njima je također potrebna ljubav i sreća, mir i udoban dom.

Kod nje u domu se nalazi 93 psa kojima je preostalo do 3 godine života. Osnivačica Kim Skarritt ne želi da ti psi umiru sami u skloništu, žele da osjete što znači biti voljen.

Njena misija je da omogući tim psima da napuste ovaj svijet okruženi ljudima koji ih vole i da znaju da su nekome bili posebni.

Nažalost, postoje skloništa koja smatraju da su stariji psi samo veliki trošak i da je za njih teško se brinuti jer ih malo ljudi želi udomiti. Istina je da oni ne traže ništa, da su zadovoljni s malim stvarima i zahvalni za svaki trenutak u kojem se osjećaju ugodno i voljeno.

Ovi psi imaju i jedan humanitarni zadatak, jednom tjedno odlaze u dom umirovljenika gdje se druže sa starijim osobama koje su usamljene i dobro im dođe malo pažnje.

U ovoj maloj akciji dobrobit je na obje strane, jer i starijim ljudima i psima je potrebna pažnja i osjećaj bezuvjetne ljubavi. Stariji psi vas vole bez obzira na sve, pružite im priliku i otvorite im vrata svojeg srca i doma.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više