VIDEO Jesu li mali mačići uplašeni ili su pak pravi lavovi?

123rf.com

OD MAČIĆA koji se preplaše sunca ili mačića koji se igraju u kupaonici do onih koji preplaše velike pse. Sve ove smiješne male mačiće pogledajte u ovoj zabavnoj kompilaciji.

Vjerujte, nasmijat ćete se do suza, a možda vam i uljepšamo dan. Mali mačići su divna i zabavna stvorenja. Ako ste ikada poželjeli malo mače, ovaj video će vas natjerati da čim prije nabavite jedno malo čudo. 

Ako niste znali, mace, velike ili male, jako brzo nauče gdje treba obavljati nuždu. Svi znamo da su one zapravo vrlo uredne životinjice.

Za mačića vam ne treba puno; posuda s pijeskom, grebalica i igračke koje možete sami napraviti. Ono što najviše vole su kutije - velike ili male, njima je sasvim svejedno, strpat će se u svaku.

Vole istraživati plastične vrećice i jako su im zabavne kuglice napravljene od obične aluminijske folije. Krevetić će vjerojatno pronaći negdje na vama! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više