VIDEO Koza je bila jako tjeskobna, no pronašli su nevjerojatan način da joj pomognu

Screenshoot: YouTube

POLLY je imala samo 8 tjedana kada je o njoj počela skrbiti ova divna žena. Osim što je Polly slijepa, ima i neuroloških problema te je jako tjeskobna. Žena koja se brine o njoj kaže da nikada nije vidjela takav napadaj tjeskobe kakav Polly ima.

Znala je da mora napraviti sve kako bi se kozica osjećala sigurno i zaštićeno. Polly obožava kada je zamotana u dekicu, ali kada bi ustala i krenula hodati, dekica bi otpala s nje, a Polly bi dobila napad panike. Igrom slučaja približavao se Halloween i njena čuvalica vidjela je kostim patke i odlučila ga je kupiti Polly.

Čim su Polly obukli kostim patke, ona se smirila i uživala. Probali su druge kostime, no niti jedan nije imao takav smirujući učinak na nju kao kostim patke. Kad god je tjeskobna, Polly je u svom kostimu, no onda je dobila nešto još bolje. Dobila je malenog brata Pocketa kojega su stavili na nju i imao je isti smirujući učinak kao i kostim patke.

Polly sada uživa sa svojim malim novim prijateljem i brine za sve nove bebe koze koje dođu i pokazuje im da mogu biti sigurne.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više