VIDEO Mace i voda baš i ne idu zajedno, ovaj video je dokaz

Screenshot

MALO mačaka voli vodu ili uopće tolerira biti u njoj. Ipak, ako se vaša mačka uprlja, neophodno ju je oprati. Svatko tko je to ikada pokušao vrlo vjerojatno ima ožiljke koje će nositi cijeli život. Stoga se to radi polako i oprezno slijedeći sva pravila. 

U ovom videu mačak Tigger ne želi ući u vodu ni po koju cijenu i to pokazuje na vrlo specifičan način. Ako ga pogledate, vidjet ćete da se on na neki način svađa sa svojom vlasnicom glasno negodujući.

Naposljetku, ipak ga je primirila i napravila ono što je najbolje za njega - nježno ga je spustila u vodu. Dozvolio joj je da ga okupa, ali vidi se da nije pretjerano sretan zbog toga. 

Video je postao popularan na društvenim mrežama i mnogi ljudi su komentirali kako nije trebala tako postupiti i da je kupanje bilo sasvim nepotrebno.

Nakon nekog vremena dodala je bilješku uz video i napisala kako je kupanje bilo itekako potrebno jer je ostavljao blatne mrlje na krevetu. Što vi kažete, kupate li vi svoje mačke i činite li to po svim pravilima?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više