Video nadrealno debele Sphynx mačke šokirao svijet

Foto: Instagram/my_nakedbeauties_2002

BOŽIĆ je prošao i većina ljudi nevoljko staje na vagu. Blagdani sa sobom nerijetko nose ogromne količine kalorične hrane, kolača, slastica i alkohola, a sve to dodaje kilograme i stvara špek na trbuhu. Teretane su pune, a rokovnici ispisani novogodišnjim željama u kojima gotovo uvijek stoji obećanje o čvršćem i zdravijem tijelu koje ćemo gledati bar na ljeto.

Ako mislite da ste jedini koji imaju problem s viškom kilograma, brzo ćemo vas razuvjeriti. Mačak Amsterdam iz naše priče sigurno ima veći problem od vas. Ne znamo koliko dugo mu je trebalo da dođe do ovakvog trbuha, no vjerujemo da nisu samo ovi blagdani u pitanju.

Njegova vlasnica Jana Martinka snimila ga je skupa sa sustanarkom Neytiri, a video je izazvao masu reakcija i skupio čak 35.000 lajkova. Mnogim je ljudima Amsterdam izmamio osmijeh na lice, no neki su ga i žalili te su putem komentara naglasili kako to nije nimalo zdravo. Ne znamo što vi mislite o njegovoj kilaži, no na kojoj god se strani nađete, morate priznati da ovako nešto još niste vidjeli. 

 

Pročitajte više