VIDEO Nakon godina provedenih u prljavom boksu, ovaj pas prvi je put doživio nježnost

Screenshot: Rumble

ZAMISLITE da ste cijeli život proveli u prljavom boksu, bez obzira na to bila zima, jesen, ljeto ili proljeće. Upravo je takav bio život ovog psića. Znao je vrlo malo o ljudima. Sretao ih je samo ponekad, kada bi mu bacili nešto hrane u prljavi boks. On nije znao što je to ljubav i što je to nježnost. No, jednog je dana prestao taj horor. Društvo za zaštitu životinja odvelo ga je i vjerojatno dodatno zbunilo. Sada je bio zatvoren u malenoj, plastičnoj kutiji.

Bockali su ga injekcijama i davali mu tablete od kojih se osjećao pomalo čudno. No, sigurni smo da je osjećao da mu ti ljudi ne žele ništa nažao. Sve su to radili za njegovo dobro, a nakon što su se uvjerili da je zdrav, pustili su ga u privremeni dom. Ovdje se prvi put susreo s ljudima koji ga vole i odnose se prema njemu s nježnošću i toplim dodirima. Bio je preplašen i nije htio izaći iz nosilice.

Kada su joj maknuli gornji dio, on je izašao i sakrio se iza jednog kaveza, no brzo se vratio unutra. Njegov pogled sve govori. Proživio je nešto što ne bi trebala proživjeti niti jedna životinja i oporavak će potrajati. No, bitnije od svega je da je sad na pravom mjestu s ljudima koji će se za njega brinuti na pravi način. Na kraju videa je ipak svojoj njegovateljici dao do znanja da mu se sviđa i da joj vjeruje i to nas je oduševilo. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više