VIDEO Nestašna kujica potrgala je kauč pa na presmiješan način pokušala sakriti štetu

Screenshot: rumble

OVA JE nestašna kujica imala pravu zabavu trgajući kauč u podrumu, a kada se njezina vlasnica vratila s posla, golemu je rupu pokušala sakriti na najsmješniji način. Mya je 12 godina stara kujica koja se obožava odmarati u podrumu kada njezine vlasnice nema kući. Kada dođe s posla, najprije ode pozdraviti svoju ljubimicu u podrum, no ovoga ju je puta tamo dočekalo iznenađenje.

Mya je ovoga puta bila nestašna. Potrgala je stari kauč i napravila golemu rupu pa ju je pokušala prekriti vlastitim tijelom. Moramo priznati da je ova mudrica došla na genijalnu ideju, no odali su je komadi spužve razbacani po podu. Kada je shvatila da je njezinoj vlasnici sve jasno i da shvaća što je učinila, nije mogla sakriti osjećaj srama. U njezinim se očima vidjelo da je muči krivnja. No imala je sreće, kauč je ionako star, a ona je previše slatka da bi bila u kazni.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više