VIDEO Ova je kujica bila u strahu od ljudi i dodira, a danas je nećete prepoznati

Screenshot: YouTube

ČOVJEK je pronašao preplašenu kujicu koja je cviljela toliko jako da je podsjećalo na plač djeteta. Bilo je očito da je bila zlostavljana i ozlijeđena, no to nije bilo sve. Shvatili su da je progutala otrov za štakore, no uspjela je preživjeti. Odveli su je u hitnu veterinarsku stanicu, a nakon lijekova i tretmana već se osjećala puno bolje. Nije trebalo puno vremena da joj nađu stalan dom. U njezinom novom domu svi je obožavaju.

Njezini vlasnici odnose se prema njoj kako zaslužuje i obasipaju je ljubavlju i nježnošću. No tu je i još netko - druga kujica koja se pobrinula da se brže oslobodi i da postane pravi pesonja. Njezin se život potpuno promijenio uz samo malo nježnosti i ljubavi. Kada su je pronašli izgledala je nevjerojatno tužno, a danas je najveselija kujica na svijetu! Pogledajte njezin novi život u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više