VIDEO Ova maca ima šarenu odjeću i moderne naočale, no ne zbog mode i zabave

Screenshot: YouTube

BAGEL je svojoj vlasnici ušla u život kada je bila još sasvim malena maca. Njezina se vlasnica zaljubila u nju na prvi pogled i odlučila ju je udomiti. Iako tada nije znala ništa o njoj, primijetila je da je drugačija od drugih mačića iz skloništa, a nije odustala od nje ni kada su joj rekli za njezino stanje.

Bagel se rodila bez kapaka, a zbog bolesti ne može regulirati tjelesnu temperaturu. Zbog toga svega ona mora nositi naočale koje je štite od prašine i prljavštine te odjeću pomoću koje ostaje ugrijana.

Njezin slatki i čudni izgled privlači brojne prolaznike koje sreću na ulicama grada. Osim izgledom, svi se zadive i njezinom naravi. Ona je za jednu macu nevjerojatno druželjubiva, mazna i smirena.

Kada je u pitanju maženje, nije probirljiva i dat će gotovo svakom da je dodiruje. Nas je ovaj video oduševio i sigurni smo da ćete se i vi složiti da je u pitanju najbolja maca na svijetu. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više