VIDEO Ovaj čovjek je mrzio mačke sve dok nije upoznao Scooter

Screenshot: Facebook

KADA si uvjeren da mrziš mačke i da nema šanse da budu tvoji kućni ljubimci, sjeti se izreke "nikad ne reci nikad". Upravo to se desilo ovom čovjeku koji nikada nije mislio da će imati mačku i da će je toliko voljeti.

Scooter je maca koja ne može hodati i njene stražnje noge su paralizirane, no to je ne sprječava da se kreće posvuda. Sam je sasvim slučajno pronašao Scooter i sve to zahvaljujući njegovom bivšem partneru kojem je obećao pomoći pronaći dvije mace da im pruži dom.

Vrlo brzo su pronašli dva mala mačića, no ono što se desilo nitko nije očekivao. Sam se odmah zaljubio u Scooter; onako maloj i slatkoj s problemima s kralježnicom, jednostavno joj nije mogao odoljeti.

Malena je rođena s deformacijom kralježnice zbog koje ne može na stražnje noge i prvi veterinar kod kojega su bili je razmišljao da je uspavaju ako nema nikoga tko se spreman brinuti za nju.

Iako nikada nije volio mačke, Sam nije imao srca dati uspavati ovo slatko stvorenje. Od tog dana Sam je napravio sve kako bi omogućio malenoj lakši život i adaptirao je stan za njene potrebe.

Scooter je jedno veselo stvorenje koje je unijelo sreću i radost u Samov život, ali i promijenilo njegovu percepciju o mačkama. Samu je ona sada najbolja prijateljica i jedva čeka da dođe kući kako bi se mogao igrati s njom.

Daje joj razne nadimke i uživa u svakom trenutku s njom. Ovo je divna priča o čovjeku koji je odlučio promijeniti svoje mišljenje kada je vidio koliko je malena bila bespomoćna i koliko joj je bila potrebna pomoć te nije imao srca dati je uspavati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više