VIDEO Ovaj je mačak nasmijao milijune svojom (ne)sposobnošću

Screenshot: YouTube

SVIMA je dobro poznato da su mačke okretne i spretne. U svoj toj okretnosti i gipkosti one ispadaju nevjerojatno graciozne. One skaču s ogromnih visina i uvijek se dočekaju na noge. One mogu skočiti s kreveta na ormar s toliko lakoćom da im ponekad zavidimo.

Mačke su za nas često neshvatljiva stvorenja i divimo se njihovim osobinama. No uvijek postoje iznimke. Znamo da mnogi ne mogu vjerovati, ali postoje nespretne mace koje ne znaju skakati s mjesta na mjesto, čak ni kada je udaljenost od stola do prozora jako mala.

Mačak Skimbles jedan je od rijetkih nespretnjakovića mačjeg svijeta. Njegov vlasnik snimio je nekoliko videa u kojima Skimbles očajnički pokušava skočiti sa stola na prozor, no bezuspješno. Iako njemu ovo nikako ne ide, on ne odustaje od skakanja, a njegov skok uvijek završi na isti način. Pogledajte njegovo "umijeće" i nasmijte se do suza. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više