VIDEO Ovakvo prijateljstvo, sigurni smo, niste još vidjeli

Screenshoot: YouTube

OD svih čudnovatih prijateljstva ovo nam je baš slatko. Maca i beba nosorog su najbolji prijatelji i uživaju u svakom trenu provedenom zajedno. Mačak Mewie i beba nosorog Jamila obožavaju zajedničke šetnje i maženje.

Ovo dvoje prijatelja žive u utočištu za nosoroge, gdje je mačak Mewie jako popularan. On se super slaže sa svim životinjicama, no kada bi ga se upitalo tko mu je najdraži, to bi svakako bila Jamila. I on je pronađen napušten, trebalo je puno brige i ljubavi da postane ovako divan mačak, a sada se on brine za sve druge životinje u utočištu i sve mora imati pod kontrolom.

Kada je Jamila stigla, bila je stara svega mjesec dana, ali Mewie je odmah znao da je ona posebna. Ona je pronađena i spašena od krivolovaca, no nažalost njenu majku nisu uspjeli spasiti. Spasioci pretpostavljaju da je Jamila htjela zaštiti mamu i tako je ozlijeđena. Imala je 3 ubodne rane koje su na sreću bile samo površinske.

U divljini ove životinje ostaju uz svoje majke od 2 do 3 godine. U utočištu joj je pružena posebna skrb kako bi se što prije oporavila i osjećala što manje usamljeno. Spasioci su napravili sve za nju, a mačak je sve promatrao i kontrolirao sa strane i bio odlučan u tome da je želi za svoju prijateljicu.

Jamila nije baš bila oduševljena tom idejom, ali mačak je bio vrlo strpljiv i naposljetku joj pokazao koliko im zajedno može biti zabavno. Otad su ovo dvoje nerazdvojni i najbolji prijatelji. Jednoga dana kada Jamila odraste i bude spremna za povratak u divljinu, vjerujemo da će Mewie biti tužan, a do tada im želimo sve najbolje.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više