VIDEO Ovo je početak jednog divnog prijateljstva

Foto: YouTube screenshot

JOSH Breaux iz Pierre Part u Louisiani da bi se mazio sa psom više se ne treba šuljati  poput kakvog lopova.

Devetogodišnji dječak, koji je svijetu postao poznat, nakon što ga je snimila nadzorna kamera kako se redovito šulja i mazi sa susjedovim psom sada ima svoje štene.

To je nešto čemu su se on i tisuće njegovih obožavatelja (od trenutka kad je snimka postala viralni hit) nadali.

Boy Who Trespassed To Hug Neighbor’s Dog Gets Dog Of His Own

BOY AND HIS DOG: Our story about a Louisiana boy trespassing in a neighbor’s garage to hug their dog reached 100 million people worldwide – many offering the boy a dog of his own. His mother finally gave in and Steve Osunsami has the lovable update. #AmericaStrong

Posted by ABC World News Tonight with David Muir on 19. rujna 2016

Iako su dječaku mnogi nudili psa na poklon, dječakova majka nije željela žuriti s usvajanjem novog člana obitelji. Naime, kad su Joshu bile samo dvije godine obitelj je imala psa Bellu koja je uginula prošle godine. Budući da je uz školu Josh imao još mnogo vanškolskih aktivnosti kao odgovorna majka nije željela žuriti s novim ljubimcem.

Ipak, došlo je vrijeme da ovaj dječak koji obožava životinje dobije novog četveronožnog prijatelja - tri mjeseca starog labradora Drakea, koji je pripadao susjedovom sinu koji je otišao na fakultet te se o njemu nije mogao brinuti. Naravno, dječak još uvijek redovito posjećuje psa koji ga je proslavio!

Pročitajte više