VIDEO Ovo štene je odlučilo svima pokazati da su u krivu

Screenshot

MAVERICK je štene zlatnog retrivera koje je bilo potpuno zdravo, a onda je nakon cijepljenja imalo lošu reakciju i više nije moglo stati na stražnje noge. Jedino mu je repić stalno radio i imao je osmijeh kao da želi pokazati koliko je hrabar i jak.

Njegova vlasnica je bila slomljena, ali i odlučna da mu pomogne da ponovno stane na noge iako su svi tvrdili da je to nemoguće. Dnevno je imao četiri sata rehabilitacije, a kako je veselo štene, terapije su bile dulje jer ga je njegova znatiželja tjerala da gleda i radi sve što ne bi trebao.

Uspjeli su pažnju riješiti igračkom napunjenom maslacem od kikirikija. Nakon dva mjeseca intenzivne terapije, Maverick je uspio pokrenuti stražnje noge. Svaki dan je bio izazov, neki su dani bili teži, neki lakši, no nitko nije htio odustati od slatkog šteneta.

Jednog dana, nakon silnih terapija, Maverick je ustao sasvim sam i bio je toliko ponosan na sebe da su svi oko njega to primijetili. Morali su mu ojačati mišiće pa su u rehabilitaciju uveli i duga plivanja, što je on s veseljem prihvatio.

Nakon četiri mjeseca truda i rada, Maverick je konačno samostalno prohodao i svi su bili izrazito ponosni na njega i sretni. Od kada je prohodao, postao je nezaustavljiv, igra se, trči, skače, sretan je i veseo.

Postao je inspiracija svima oko sebe, a i nama je ova priča razveselila dan jer vjerujemo da nikad ne treba odustati. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više