VIDEO Saznajte što napraviti kada pronađete napušteno mače

Screenshot: Facebook

PRONAŠLI ste maleno napušteno mače staro par dana ili možda koji tjedan i ne znate što napraviti s njim? Prije svega zamotajte ga u dekicu jer sve malene bebe voli biti na toplome. Miceki će vam odmah pokazati je li im to odgovara ili ne predenjem i šapicama. Dok se odmaraju ušuškani, očetkajte ih četkicom za zube koja oponaša jezik mame mace.

S obzirom na to da jako vole biti na toplome, osigurajte im termofor ili barem plastične boce napunjene toplom vodom koju naravno mijenjate kada se ohladi. Nakon dobrog odmora, mali miceki se moraju igrati, a ako nemaju mačje društvo, vi ćete biti idealan partner za razbibrigu. Ono što je jako bitno je to da miceki nisu gladni, a ako su premaleni da jedu hranu iz konzerve, nabavite bočicu i zamjensko mlijeko.

Potrebno im je jako puno maženja, a vjerujemo da ćete i vi biti opušteni uz ove male mekane loptice sreće. I tako se ove aktivnosti vrte u krug sve dok mališani ne narastu dovoljno da budu samostalni.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više