VIDEO Stidljivi mačak pobijedio je sve strahove odlascima u avanture

Screenshot: YouTube

OVAJ je mačak po mnogočemu poseban. No prije nego što je izašao iz svog oklopa, bio je prepoznatljiv po svojoj stidljivosti. Kada ga je njegova nova vlasnica dovela kući, morao se prilagoditi svim tim životinjama u svojoj okolini.

Osim što je vlasnica nekoliko pasa, ova žena brine se o životinjama koje su drugi odbacili i priprema ih za njihove zauvijek-domove. Ovog je mačka udomila jer je na slici izgledao pomalo ljutito i potišteno. Kasnije je shvatila da je on samo jedna stidljiva duša kojoj treba pomoć kako bi postala ono što doista jest.

Nakon nekog vremena, odlučila je svog novog mačka povesti u avanturu sa psima. Šetali su prirodom, a ponajviše na plažama, i to se pokazalo kao najbolja terapija za ovog stidljivka. Ubrzo je postao pravi avanturist, ljubitelj djece, ljudi i svih drugih životinja. Svoju brižljivu stranu pokazao je u odnosima s drugim životinjama koje je nerijetko štitio, pazio i mazio. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više