Napušteni mačić pomogao mu zaprositi djevojku! Je li pristala? Pogledajte

 Foto: SPCA (Erie County)

JERAD i Kate, par iz Erie Countyja (New York) koji se upoznao prije dvije godine uskoro bi trebao uploviti u bračnu luku i to zahvaljujući mačiću Gandalfu koji je muškarcu pomogao u prosidbi svoje odabranice.


Prosidba se odigrala u skloništu za životinje, u koje je djevojka došla udomiti mačića, ne sluteći kakvo iznenađenje joj je njezin budući suprug pripremio. Mačiću čije su udomljavanje unaprijed dogovorili oko vrata je stavio ogrlicu s pločicom na kojoj je pisalo: "Želiš li se udati za mene?"

Kako je prosidba završila možete vidjeti u videu:

Can't think of a better way to head into the Thanksgiving holiday! Love is in the air here at the SPCA! That's a "Will You Marry Me?" tag on tiny kitten Gandalf! After meeting on a blind date Thanksgiving 2014, Jerad knew Kat (yes, her name is Katherine!) was the only one for him...and decided to tell her so with a proposal moments ago when she came in to adopt Gandalf! Kat thought she was being filmed for an adoption video...but we knew otherwise! Congratulations to the happy couple - lots to be thankful for!!!

Posted by The SPCA Serving Erie County, NY on 23. studenoga 2016

Pročitajte više