Vlasnica pitala psa je li napravio nered, njegov odgovor je urnebesan

Screenshot: Rumble

ONO ŠTO prvo naučimo naše ljubimce jest obavljanje nužde na za to predviđenim mjestima. Dok su sasvim mali, znaju im se dogoditi nezgode, no uz pravilnu poduku i strpljive i dobre vlasnike sve se nauči. Nekada se, doduše, dogodi da naprave nered tamo gdje ne bi smjeli. To se dogodi kada dugo ostanu sami i kada jednostavno više ne mogu izdržati, no neki ljubimci nered ostave i u znak protesta.

Ovaj je haski obavio veliku nuždu u domu i taj je nered dočekao njezinu vlasnicu kada je došla s posla. Kada ga je pitala je li napravio nešto što nije trebao, dobila je presmiješan odgovor. Zvukovi koje ispušta teški su za dešifrirati. Možda je zavijao od neugodnosti, a možda se ljuti na vlasnicu jer je dugo nije bilo kući.

Bilo kako bilo, nered je učinjen. Kada mu je vlasnica rekla da je nevaljao, njegove su glasovne sposobnosti dobile na jačini. Nama je cijela ova situacija presimpatična, bez obzira na počinjenu štetu, i sigurni smo da će se svidjeti i vama. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više