Vlasnica vrtića za pse u urnebesnom videu navela probleme pasa koje čuva

Screenshot: TikTok

VLASNICA salona za pse je na svom TikTok profilu @thespookydoglady podijelila video u kojim opisuje probleme s kojima se susreću psi koje čuva. 

Prvo upoznajemo francusku buldogicu Gabby, koja izgleda kao da osuđuje svakoga koga ugleda. Nakon Gabby dolazi Max, rotvajler koji uvijek izgleda pomalo zbunjeno. Tu je i vidrašica Elmer, koja šeće okolo s kopčama u krznu, zbog čega je nazvana materijalisticom. Bokserica Haven, slično Maxu, uvijek izgleda malo zbunjeno i ne zna što se događa oko nje. 

Zatim dolazi crni labrador Brodie, koji čvrsto vjeruje da mu se svi trebaju maknuti s puta. Kujica Anya je neobična po tome što ne zna lajati, nego vrišti. Mješanac Brodie je isto dio ove eklektične ekipe, on je uvijek u potrazi za skrivenim blagom, ali na krivim mjestima.

Nakon njega upoznajemo Karmu, smeđu pudlicu koja ima problema s frizurom. Priča završava crnom labradoricom Ruby, čija riječ uvijek mora biti posljednja.

@thespookydoglady Im a busy bee right now 😅 #repost #dogsatdaycareandtheirproblems #dogsatdaycare #doggydaycare #dogdaycare #dogdaycaresoftiktok #dogsoftiktok #petsoftiktok #frenchbulldog #rottweiler #nativeamericanindiandogs #labradorretriever ♬ Pennies From Heaven - Remastered - Louis Prima

Ova šarena ekipa je oduševila korisnike TikToka. "Obožavam ovaj video", "Preslatki su", "Ja sam kao Max", "Gabby i Haven su moje duhovne životinje", samo su neki od komentara.

Pročitajte više