Ovaj urnebesni video najbolje prikazuje koliko mačke obožavaju božićna drvca i ukrase

Foto: Facebook

MAČKE obožavaju stabla. Penju se po njima, oštre kandže i igraju se, pa nije nikakvo iznenađenje da obožavaju postavljanje božićnog drvca. Osim penjanja po drvcu, posebno su im zanimljivi ukrasi pa skidaju kuglice i igraju se njima, vjenčićima i svime što uspiju dohvatiti. 

Nerijetko se dogodi da mačka od uzbuđenja i želje za igranjem sruši drvce. Jedan vlasnik mačke, koji na Facebooku ima profil pod nazivom Cole & Marmalade, objavio je kompilaciju snimki koja je nastala posljednjih godina u njegovom domu za vrijeme božićnog razdoblja.

Snimka je urnebesno smiješna. Čim vide da se otvara kutija u kojoj je drvce, mačke se potpuno razvesele, a još su više sretne kada vide šarene kuglice i vijence. Čim se postavi drvce, mačke se penju po njemu. 

Funny Cats vs Christmas Trees - Meowy Catmess!

We'll be attempting to put up the Christmas tree soon... wish us luck!! 🎄😸 We hope you enjoy this Christmas tree destruction compilation... how are YOUR cats around them? #ColeAndMarmalade #MeowyCatmess

Objavljuje Cole & Marmalade u Subota, 20. studenoga 2021.

"Uskoro ćemo opet pokušati postaviti drvce. Poželite nam sreću", napisao je vlasnik ovih mačaka ispod snimke koja ima gotovo pola milijuna pregleda.

Pročitajte više