Jedna web stranica nudi 6000 kuna za gledanje filmova o psima

Foto: Shutterstock

SVI ljubitelji pasa i filmova sada imaju priliku spojiti svoje dvije ljubavi i pritom zaraditi 1000 dolara (6600 kuna). Jedino što trebaju je pogledati 10 sati filmova o našim četveronožnim prijateljima.

Web stranica Pettable, koja "povezuje pojedince s certificiranim stručnjacima za mentalno zdravlje", traži strastvenog obožavatelja životinja za gledanje šest klasičnih filmova u kojima su psi zvijezde. Sretna osoba imat će zadatak napisati članak od 1000 riječi za blog web stranice. Filmovi na listi su Marley and Me, A Dog's Journey, Because of Winn-Dixie, Eight Below, Lady and the Tramp i The Call of the Wild.

Tih šest filmova traje nešto više od 10 sati, što znači da ste zapravo plaćeni 100 dolara na sat da sjedite na kauču. No, morat ćete pogledati svih šest filmova unutar 48 sati. Najnoviji film na popisu je The Call of the Wild iz 2020., u kojem glumi Harrison Ford, dok je najstariji Lady and the Tramp, Disneyev klasik iz 1955. godine. 

Rok prijave je 7. ožujka

"Tražimo nekoga tko voli kućne ljubimce, a posebno pse", rekli su iz Pettablea, opisujući koga točno traže.

"Ne morate čak ni posjedovati kućnog ljubimca (znamo da možda nemate kućnog ljubimca iz bezbroj razloga), ali morate poštivati ​​i cijeniti ulogu koju oni igraju u našim životima. Ove životinje pomažu nam da se oraspoložimo kada smo tužni, raduju se s nama kada smo sretni i nikada nas ne napuštaju", poručili su iz kompanije.

"Mnogi kućni ljubimci daju dodatnu podršku svojim vlasnicima, uključujući psihijatrijske službene pse i životinje za emocionalnu podršku, poslove koji pozitivno utječu na njihove vlasnike u mnogim aspektima života. Naš idealan kandidat ima ogroman entuzijazam prema životinjama i uzbuđen je pri pomisli na 10 sati gledanja filmova o psima", zaključili su.

Prijavljeni moraju imati više od 18 godina, rok za prijave je 7. ožujka, a u prijavi moraju navesti zašto su baš oni savršeni za tu ulogu i opisati svoju ljubav prema psima. Nažalost, morate biti stanovnik SAD-a da biste se prijavili.

Pročitajte više