Vozač se šokirao kada je došao do auta i vidio što je netko napravio

Screenshot

VOZAČ jednog auta u Engleskoj je otišao u dućan, a kada se vratio doživio je šok. Naime, netko mu je razbio prozor na autu s pretpostavkom da se unutra nalazi pas.

Na sjedalu je bila plišana igračka psa pa se osoba koja je to napravila vjerojatno zabunila. Iako plišana igračka izgleda prilično realistično, vozač je bio ljut jer osoba koja je to napravila nije ostavila nikakvu poruku.  

Poznato je da nije dobro pse ostavljati u autu ljeti ni par minuta jer temperatura brzo raste, no potrebno je dobro provjeriti radi li se o živoj životinji.

Vjerujemo da je osoba koja je razbila prozor imala dobru namjeru, no isto tako smatramo da je mogla ostaviti poruku. Kada je osoba uvidjela da je pogriješila, pobjegla je, što nije u redu.

Komentari na društvenim mrežama su bili raznoliki, neki su podržavali vozača, neki osobu koja je razbila prozor, no svi se slažu da je osoba trebala ostati, a vozač spremiti igračku koja izgleda toliko realistično.

Najvažnije je to da nikada ne ostavljate životinje u autu, pa čak i sa spuštenim prozorima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više