Vrtić u Zagrebu napravio divnu stvar

Foto:Udruga Indigo

VRTIĆ u Zagrebu je napravio prekrasnu stvar. Djeca su sakupila mnogo stvari za napuštene psiće, a u posjet im je došao Deda Iggy iz Udruge Indigo. Deda Iggy je pit bul koji je proveo deset godina na prekratkom lancu u užasnim uvjetima, a prije nešto manje od dvije godine pružena mu je prilika za novi i sretniji život.

Ovo je pas koji je dokaz da se unatoč svemu psi zaista naši najveći i najbolji prijatelji. Djeca su bila oduševljena Iggyjem, a on im je davao puse i veselo mahao repićem dok je dobivao slatke poslastice. Iggy je u vrtiću bio prvi put, ali se snašao odlično. Volonteri iz Udruge su naučili djecu kako pravilno prilaziti psu i kako se ponašati s nepoznatim psima.

Ovo je bio jedan prekrasan susret ispunjen veseljem i ljubavlju, kako za djecu tako i za Dedu Iggyja. Ovakvih akcija bi trebalo biti više i bravo za tete i djecu što su se sjetili napuštenih životinja.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više